Горяха коли край Петрич и Якоруда

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Петричките криминалисти разследват огнен инцидент. Горял е автомобил "Мерцедес" в село Първомай. Собственост е на Бисер Т. Колата е била без застраховка, което изключва версията за застрахователна измама. Близо до мястото на произшествието са открили смачкана бутилка. Извършителят на деянието все още не е установен. Не е разкрито подпалването на 8 камиона и ремаркета в Първомай. Както подробно информирахме, пожарът пламна преди две денонощия на паркинг за тирове в местността "Сондата. 

На път 84 при село Юруково край Якоруда е изгорял лек автомобил „Ситроен“. Екип на пожарната служба в града е потушил огъня. Предполата се, че причината е техническа неизправност.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Асие Шахин -
    Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ

Избрано