Граничният Атанас Коцев бит при задържането от униформените

Сподели във Facebook

Граничният полицай Атанас Коцев разкри пред съда днес защо е попаднал в ареста. Каза, че полицаите са го били при задържането му пред хотел в Сандански. Коцев, който работи в Гранично полуцейско управление-Петрич, заяви, че не е получил 500 евро подкуп, а това били пари, които му дължал криминално проявеният благоевградчанин Владимир Бойчев, известен като Владо Боклука.

"Владо Боклука измами мен, брат ми и баща ми с около 60 0000 лева. Не заведо дело, но се споразумяме давръща симата месечно", каза Коцев и изтъкна, че обича рабтата на полицай, какъвто е вече 17 години. Магистратите обаче постановиха той да остане с марка за неотклонение "задържане под стража".

По делото са приложени записи за закани от страна на Коцев към Бойчев. Припомняме, Боклука е причина за снетите пагони от дознателката Розалина Кьосева от Благоевград. Тя изгоря заради него, когато беще в Бобовдолкия затвор. Тогава младата полицайка, влюбена в Бойчев, изнасяше секретна информация от МВР в услуга на Владимир. Изтеглила бе и кредит, носила е телефони в килията му. Розалина стоя в ареста няколко месеца и след това бе осъдена. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано