"Грут" се появи около автобусна спирка

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Знак, указващ движението на хора и автомобили, е изцяло закрит от треволяци и увивни растения. Близо е и до автобусна спирка.

В социалните мрежи предлагат на общинарите в Сандански да го кръстят "Грут" на името на дървото - филмов герой, който говори 15 езика.

Куриозната снимка е публикувана в социалната група "Сандански плюс" и под нея се редят коментари от недоволни граждани. Има и защитници на Общината. Светла Кунцева коментира, че всеки е длъжен да почиства пред домовете си. "Я стига с тия изказвания общината трябвало да почисти всички обществени места, а ние също трябва да поддържаме чистота няма в чужбина е тако. Ако не поддържаш чисто има солидни глоби. И всики поддържа чисто. Общината да вземе да глобява а не да спи", написа Кунцева и възмиту съгражданите си. "Демек тук хората, които ползват спирката,трябва да си носят мотики и докато чакат автобуса да чегъртат треви", пита Марина. Последва пост, в който се обяснява, че в България има Закон за общинската собственост и всяка общи на си изработва Наредба за общинската собственост. Там е записано, че всички площи с обществено предназначение са общински. Улици, тротоари, зелени площи, спортни съоръжения, детски площадки. Грижата за общинската собственост е на Общината. Значи да раздуват чиновническия щат, за да уредят свои хора - може, а за подръжка на града - пари няма", заключи фейсбук потребител от Сандански.

"Да го крюстят Грут", "Сандански може да се гордее, че има Фън шуй по улиците", "Не се и съмнявам.По-скоро да идват изборите, че градът и общината се разпадат. Избранниците ги интересуват само лични облаги.Трябва да им потърсим сметка", обединиха се санданчани в публичните изявления.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано