Хазартен бос строи спортна площадка в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Направиха първа копка на спортна площадка за стрийт фитнес. Спортното съоръжение се изгражда от спонсорите на ФК "Пирин" в Благоевград. Парите са от хазартната компания 8888. бг.

Площадката е в благоевградския комплекс "Орбита" край квартал "Грамада".

Инсталацията се състои от бетонова основа с размери 9,6 метра на 9,1 метра, покрита с ударопоглъщаща предпазна настилка, върху която ще бъде монтирано комбинираното стрийт фитнес съоръжение, съчетаващо изключително широк спектър от фитнес уреди, включително и такива за хора в неравностойно положение.

Площадката ще бъде със свободен достъп за всеки, който желае да спортува за здраве, професионално или за поддържане на добра физическа форма.

Изборът на мястото за изграждане на спортната инсталация е направен от компанията спонсор, след предоставен от Община Благоевград списък с потенциално възможни локации за реализация. Теренът е равен, обграден с дървета, които образуват чудесна сянка през летния сезон. Районът е с голяма концентрация на деца, младежи и хора от всякакви възрастови групи.

Съответствието на изпълнението, както и контрола на качеството при изграждането ще бъде осъществяван от експерти към общинска

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано