Хероиновият дилър Еката отново в ареста

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Веселин Стойнев, известен като Еката, попадна за пореден път в полицейския арест.

Магистратите в Благоевград постановиха постоянна мярка за неотклонение за Еката, който познат в наркосредите като дилър на хероин.

Полицаите този път го спипаха след кражба на бутилки с марков алкохол от барчето в благоевградското читалище.

Веселин Стойнев е осъждан няколко пъти. Има дела за кражби, наркотици и побой.

Еката е поредният благоевградски дилър в килията. Преди време бяха задържани известните в града Кирил Илиев-Уята, Димитър Зашев-Заеко и Георги Стоянов- Бат Гого.

Преди две години Еката направи погром в заведение в центъра на Благоевград. Влезе в нощните часове с брадва и изпотрошимаси и столове. Неутрализираха го клиенти, полицаи и сотаджии. През годините Еката и неговият брат Павел Стойнев-Барабата, бяха чести клиенти на Темида. Двамата са с наркотична зависимост.

Павел Стойнев - Барабата, бе осъден неотдавна в Италия. Постановената 6-годишна присъда е за извършена кражба на микробус, натоварен със скъпи детайли в района на Милано.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Кака -
    Хероиновия дилър хаха как пък разбра на какво точно е дилър да не сте му били клиенти и въобще не е откраднато нищо камо ли пък скъп алкохол то не имало такъв за да бъде откраднат и кво лъжете не пишете глупости Барабата е арестуван с едногодишна присъда за шофиране без книжка ебати мизерниците ,как може да пишете лъжи и глупости ца хората пълни помяри.Нали знаете ,че някои хора могат да си търсят правата за такива лъжи.Внимавайте и на вас да не ви влезе някой с брадва

Избрано