Инциденти в Благоевград и Сандански

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградчанин е пострадал по време на сбиване. След физическата саморазправа един е в болница, а агресорът в ареста.

Побоят е на улица "Полковник Дрангов“. 43-годишен е удрял с твърд предмет по главата съсед на 37 години. Пострадалият е с травми и комоцио. Настянили са го в МБАЛ-Благоевград. Срещу по-възрастния е образувано наказателно дело.

Досъдебно производство за извършено престъпление по член127 от НК е образувано, след като около 09:05 часа на 22.03.2024 г. на тел. 112 е получено съобщение, че в местността „Улука“, землище на Сандански на земята лежи починал мъж. От пристигналите незабавно на място полицейски служители и медицински екип е установено, че починалият е 45-годишен мъж от Сандански, който е с огнестрелна рана в областта на главата, а в ръката му е открито и иззето законно притежавано огнестрелно оръжие.

На АМ „Струма“ между ГКПП-Кулата и Сандански, товарен автомобил „Даф“, управляван от 58-годишен, не е спазил необходимата дистанция и е ударил „Мерцедес“, който се е движил пред него. С болки в гърдите е пострадала 48-годишна пътничка в леката кола. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

На улица „България“ в Сандански, товарен автомобил „Рено Клио“ с 32-годишен водач от гр. Благоевград, е блъснал две 17-годишни момичета, които пресичали пътното платно на пешеходна пътека. Пешеходките са пострадали с повърхностни травми по краката, като след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано