Инциденти в Симитли, Банско и Кресна

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Автомобил "Пежо", управляван от 29-годишен водач е блъснал малолетен велосипедист. Пострадал е с черепно-мозъчна травма и е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота. Инцидентът е станал в Симитли. Полицаите са тествали шофьора на масто. Установили, че е пиян. Името му не се съобщана официално.

На кръстовище между улиците „Явор“ и „Цар Симеон“ в Банско, автомобил „Фолксваген Голф", при наличие на пътен знак „ Б2“, не е спрял и завивайки на ляво е се е ударил в микробус. Виновният водач е на 26 години. Той е от Банско. Той е получил фрактура на таза. 53-годишна пътничка до него е с натъртване на гръдния кош. Водачът на буса, който е от Правец, не е пострадал.

В Кресна, на улица "Македония", е ранен 20-годишен пешеходец. Ударил го е странично автомобил „Мерцедес“ с 46-годишен водач от Хисаря. Младежът, който е от Кресна, е паднал на земята. Веднага са го настанили в МАБЛ-Благоевград с фрактура на черепа, кръвонасядане в мозъка и контузна рана на ръката. На водачът на автомобила са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано