Инциденти в Симитли, Сандански и Петрич

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Има пострадали по време на пътни инциденти край Симитли, Петрич и Сандански, информираха от полицията.

В района на кръстовище, образувано от улиците "Цар Борис III" и "Славянска" в Петрич, е ранена 60-годишна. Автомобил "Ауди", шофиран от 52-годишен петричанин, не видял пешеходката, която била на обозначено с маркировка за пресичане място. Пострадалата също е от Петрич. Тя е със спукана кост на раменна става и след оказана медицинска помощ е освободена за домашно лечение. На водача на автомобила са направени проби за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни.

На моста над Струма в района на симитлийското село Железница са се сблъскали "БМВ“ с 18-годишна водачка от Благоевград и „Мерцедес“, управляван от 54-годишен благоевградчанин. За късмет шофьорът от Благоевград е с леки контузии. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На улица „Свобода“ в Сандански униформени са спрели за проверка микробус „Фолксваген Транспортер“. С техническо средство е установено, че 55-годишният му водач от петричкото село Рибник е карал пиян. Дрегерът отчел 1,73 промила алкохол в издишания въздух. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано