Изнасилиха възрастна жена

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Водят в съда в Сандански 27-годишен изнасилвач. Асен Б. от Струмяни изнасилил и се гаврил няколко часа с възрастна жена.

Случаят е от преди два дни. Тогава Асен, който е пастир в съседното село Палат нахлул в дома на 80-годижната жена. Запашил я с убийство, шамаросал я по главата и тялото.

Обвиняемият сломил съпротивата й чрез нанасяне на удари и силно стискане на ръцете й и притискане с тялото си.

В хода на разследването е извършен оглед на местопроизшествието, проведени са претърсвания и изземвания, разпознаване на лица и предмети, освидетелстване, разпитани свидетели.

Понастоящем извършителят на престъпленията е задържан за срок до 72 часа.

Наблюдаващият делото прокурор е изготвил искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Асен Б., което ще бъде внесено в съда за разглеждане.

Хора от Струмяни и Палат са безкрайно стресирани от случилото се и искат затвор за Асен. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Виолера -
    Асен Митков Белемезов, е жител на с.Палат, не е пастир в селото. Същия е проблемен от години извършвал е многократно побой и обири в с. Палат, за което свидетелстват десетките жалби срещу него в РПУ - Сандански, както и обаждания на спешен тел. 112, но от години реакция от властите няма, сега дано да има съд, малкото ни село Палат е вдигнало ръце от него брат му и майка му!
  2. Някой си -
    Да гният в затворите такива !!!

Избрано