Иззеха 150 000 евро, разпитват наркодилъри

Сподели във Facebook
Снимка бтв Снимка: бтв

Главният прокурор Иван Гешев, който води акция в Сандански, обяви, че към момента са иззети над 150 000 евро. Те са намерени в къща в край Сандански. Иззети са и 30 000 лева в дома на местен наркопласьор. Името му обаче не се съобщава.

В полицията в Сандански са задържани 10 души. Някои от тях са били в ареста и преди месеца.

"Сандански е един жив град, с млади хора, туристически град и е недопустимо да се създават проблеми от рода на стрелби с автомати по гаражи, палежи на леки коли, включително и на полицаи, сбивания с телесни повреди. Целта ни е в близката година тези проблеми да приключат", заяви Гешев.

"В града има 2-3 големи групи, които се занимават с наркоразпространение. обект на досъдебното производство е една от тях, която се наблюдава от година. Над 150 000 евро са открити в къща, открити са и левове. При спецакцията са открити и наркотици, които не са в голямо количество. Ударената група е била задържана и преди", съобщи на брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Както вече информирахме, операцията в града заполчна към 6.00 часа тази сутрин.

Акцията продължава и в момента. Привикани са и санданчани, разследвани за битова престъпност. Проверяват се всички автомобили на няколко контролни пункта около Сандански.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано