Иззеха марихуана, цигари и алкохол

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Акция "Антидрога" е проведена в Благоевград, Симитли, Банско, Добринище, Сандански и Петрич.

Задържани са млади мъже с марихуана, цигари и безакцизен алкохол.

26-годишен от Добринище е хванат с пакетче марихуана. В града е проверен и лек автомобил „БМВ“ с 32-годишен водач и 35-годишен пътник.

Полицаите от Банско действали по перативен сигнал. В хода на работата по случая е установен мъжът, разпространил намереното у 26-годишния и в лекия автомобил наркотично вещество, а именно 42-годишен от Добринище. В обитавана от него къща в града са намерени и иззети: около 6,40 грама марихуана, полиетиленови пликчета и електронна везна.

В Петрич е извършена проверка в постройка, обитавана от 27-годишен мъж.

Полицаите намерили около 60 грама марихуана и няколко стръка зелен канабис. Петричанинът е задържан за 24 часа.

На Е-79, в района на Благоевград, полицаи от Второ управление на МВР спрели автомобил „БМВ“. Обискирали 25-годишния шофьор. Той превозвал пликчета с марихуана. Последвал обиск в дома му в симитлийското село Полето. Там имало сух канабис, 7,87 грама амфетамин, два гриндера и електронна везна.

Бързо наказателно производство е образувано срещу 18-годишен от Благоевград. Той криел марихуана в пощенска кутия в жилищен блок в Благоевград.

Полицейски служители от Сандански проверили жилищна сграда в града. На партера намерили 600 къса цигари и около 19 литра жълта течност с мирис на спирт, които са без поставен задължителен бандеролен знак. За случая е уведомена Районна прокуратура-Сандански.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано