Иззеха марихуана, електронни цигари и райски газ

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

По време на спецализирана оперция в Благоевград са арестували дилъри на дрога. В Петрич полицаите са атакували нощен клуб и са иззели райски газ. В Сандански са спипали електронни цигари без бандеролен знак.

По време на обиск в жилище на 36-годишен в Благоевград са намерили и иззели два полиетиленови плика с марихуана и електронна везна. Името на дилъра не се съобщава официално. Предаден е на прокурор. На улица „Батак“ в Благоевград са обискирали 47-годишен благоевградчанин. Полицаите открили пликчета с марихуана. Той също е вкаран в ареста за денонощие.

Санданските криминалисти са задържали 19-годишен от града. Младежът имал в семейното жилище 196 кутии, съдържащи общо около 1958 електронни цигари без бандерол. Пренощувал е в полицята. В хода на операция в Петрич униформените са атакували нощен клуб. В сервизно помещение са открили и иззели 567 метални капсули с райски газ и две устройства за използване на металните капсули. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Крият упорито името на клуба и собственика. Работата продължава.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. 1 -
    В Никсо е. На Коко Петренски

Избрано