Камбитов: Господ дава, но в кошара не вкарва

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив
"Пред моите приятели от ГЕРБ, Бойко Борисов напомни вчера какво сме направили заедно за Благоевград през годините. Вярно е, че е направено много и винаги като кмет съм благодарил. Благодарил съм от името на всички благоевградчани, защото смятам, че така е правилно", коментира в страницата си във фейсбук кандидатът за пореден мандат д-р Атанас Камбитов.
 
"Благодарил съм на всички, които са помaгали на града, но трябва да кажа и нещо друго, много важно - всичко това нямаше да се случи, ако нямаше екип, който знае и може да работи. Да, вие дадохте тези възможности, а ние екип, община, благоевградчани, с общи усилия и енергия, в състезание с всички други общини, успяхме да го направим", подчерта бившият градоначалник в Благоевград.
 
"В едно, обаче, са заблудили Борисов, че тези след нас са довършили проектите. НЕ! Не довършиха нито един - от подлеза към квартал "Грамада", до читалището, което стои днес като руина. И това е, не защотото държавата е виновна или някой пречи, а защото не могат да работят. Не знаят как! Господ дава, но в кошара не вкарва. Благоевградчани сме благодарни, благоевградчани сме разумни хора! Мъдри! Сигурен съм, че на 29 октомври ще вземем правилното и отговорно решение", заяви Атанас Камбитов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано