Камбитов кани Стоянов и Томов на една маса

Сподели във Facebook

Бившият кмет на Блгоевград Атанас Камбитов отправи онлайн покана към настоящия градоначалник Илко Стоянов и предшественика му Румен Томов да седнат на една маса. Камбитов предложи в социалната мрежа съвместна пресконференция, на която в името на Благоевград, да кажат какво са направили или не са успели. Позицията му бе по повод изнасяни периодично данни за санкции по проекти, изпълнени до 2019 година, а също и недоразуменията с фестивала "Франкофоли". 

"Провокиран съм от изявление на кмета, който типично в негов стил, след като си вкара автогол, се оказа, че темата "Франкофоли" въобще не е важна, че става въпрос за лични неща и няма смисъл да се коментират, че не бил разбран правилно, че Франкофоли е много стойностно събитие, но той повече си иска сръбски фестивал", каза в безкрайно дълго изречение Атанас Камбитов. Публикуваме анонса му преди видеото с корекция на пункуационни пропуски.

"Колкото до препоръката - молба  към мен, да не бъда толкова @остър, мога да кажа следното: Аз винаги говоря от първо лице еденствено число и не се крия зад копои и лакеи. Не мога да бъда деликатен с един човек, който системно лъже. Пак типично в негов стил, беше анонсирана и следващата причина (санкциите по проектите). Горките те пак да не могат нищо да направят, а и вие да нямате излишни илюзии за бъдещето. Завърши традиционно с две български поговорки. Подчерта също, че така е преди избори. Камбитов дискретно предупреди, че се задават проблеми с депото край село Българчево, ако не се предприемат навременни действия. Какви обаче, не посочи. Публично известно е, че сметището е погълнало до момента над 100 милиона лева. 

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. МАРСЕЛ КАПО -
    КАМБИ,НЕ ТЕ ИСКАМЕ В БЛАГОЕВГРАД!!! РАЗБРА ЛИ? ПРЕСТАНИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ,КАТО ЗАМЪЛЧИШ ! НАДОЧИ СИ ВНИМАНИЕТО, КЪМ ПАЛАВАТА ХИХА,ЧЕ СКОРО ЩЕ Я ЗАГУБИШ,ТАЗИ ПАЛАВНИЦА!
  2. Антония Методиева -
    Смешен си,Камбитов! Най-големия Лъжец в България! Най-издънилия се крадец в Благоевград!
  3. Гражданин -
    Пияндурника Томоф и кафявия лъжец Илко няма да се навият на дебат

Избрано