Кандидат-депутати представиха мерки за малкия бизнес и социално слабите

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Кандидат-депутати се ангажираха с проблемите на хората в Гоцеделчевско. Професор Георги Михайлов и гоцеделчевецът Богдан Боцев разясниха програмата на БСП за пред избиратели в Гърмен и Сатовча.

"Ние предлагаме конкретни разумни решения за бъдещето на страната, които са напълно приложими и изпълними", изтъкна водачът на листата за 47 НС проф. Михайлов.

"Срещите, които провеждаме във всяко населено място са изключително полезни и нтересни, защото разговаряме директно с хората, те ни споделят мислите и проблемите си, правят и много разумни предложения", коментира Георги Михайлов. Според него хората много добре разбират в колко трудно положение е страната ни в момента и колко са важни предстоящите на 14 ноември парламентарни и президентски избори.

"Говорихме за бъдещето на България, за приоритетите на БСП, за всичко онова, което трябва да бъде направено незабавно, когато се създаде ново Народно събрание и правителство. Заявихме и своята категорична подкрепа за кандидата за президент Румен Радев и кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова", каза петият в листата Богдан Боцев.

В програмата за управление на „БСП за България“ са заложени редица краткосрочни мерки с бърз ефект върху икономиката и жизнения стандарт на хората за незабавно приложение след изборите на 14 ноември.

Тези мерки са в няколко сфери – енергетика, социални неравенства, подкрепа на малкия бизнес, COVID криза. Те ще бъдат реализирани в рамките на първите 100 дни управление и резултатите от тях ще бъдат бързи и ефективни.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано