Кандидат за шеф на БНБ заплашен по телефона

Сподели във Facebook
Снимка бгнес Снимка: бгнес

Един от кандидадите за управител на БНБ е бил заплашен с телефонно съобщение.

Любимир Каримански от "Има такъв народ" е получил есемес от непознат номер да се откаже от състезанието за централната банка. Това обяви той в парламента, придружен от цялата парламентарна група на ИТН.

Съобщението е било получено в 17.30 в четвъртък. “Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и нямаш представа колко ще бъдат сериозни!!!”, бил текстът на съобщението. Каримански е подал сигнал в полицията, пише 24 часа. Часове преди получаването на заплахата кандидатът за шеф на БНБ е обяснил на среща в Министерския съвет атаките срещу себе си, разказа зам-шефът на партията Тошко Йорданов. Припомняме, че в четвъртък имаше съвет на коалицията, на който премиерът Кирил Петков е влязъл с папка публикации, срещу Каримански. Тези публикации били медийни партенки според Тошко Йорданов.

Той определи атаките срещу Каримански и заплахата като мутренски. И индиректно насочи подозренията към другия кандидат за БНБ – Андреа Гюров от “Продължаваме промяната”. Знаете кой стои от другата страна за БНБ, от едната е Каримански, заяви Йорданов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано