Кандидатствала за кмет благодари на благоевградски и пернишки фенове

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Людмила Костадинова, която бе задържана за денонощие заради счупената витрина на Македонския клуб в Благоевград, благодари публично на футболни фенове. Кандидатствалата на миналите избори за кмет в града, обяви, че тя е инициатор за хвърлянето на камъни по клуба. С

В социалната мрежа Людмила Костадинова написа, че не е извършила вандалски акт, а е изразила възмущение и недоволств от случилото се на 4 февруари на българо-македонската граница, свързано с годишнина на Гоце Делчев, когато според нея - държавата ни е била унижена.

"Огромно благодаря на хората от Благоевград и близките села, на фен клубовете на „Пирин“ и „Миньор"- Перник за оказаната подкрепа. За това, че само за 1 час успяха да съберат сумата необходима за възстановяването на счупеното стъкло на така наречения „македонски културен клуб“. Още по-важно е, че успяхме да покажем, на когото трябва, способността си да бъдем единни в силата, куража и любовта си към майка България. Благодаря ви БЪЛГАРИ", публикува във фейсбук Людмила Костадинова, която е съпартийка на Александър Томов.

Под поста й последваха коментари на благоевградчани, част от които питат защо едни чупят, а други купуват. 

Припомняме, че Костадинова, Станислав Илиев и Николай Илиев, които са от общинското дружество "Озеленяване", бяха пуснати от полицията вчера. Няма повдигнато обвинение спрямо извършителите, тъй като са признали вина и покриват щетите с пари от футболни фенове.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано