Катастрофи край Благоевград, Добринище и Беласица

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

8-годишно момиче е пострадало при пътен инцидент, станал между село Дъбрава и Благоевград.

Малката пътувала в автомобил "Мазда", управляван от 38-годишна жена. Колата се ударил в "Киа". Шофьорката е невредима, но пътничката е с хематом на коляното и болки в лявата буза. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На път II-84, в района на село Юруково, лек автомобил „Хонда Джаз“ с 48-годишен водач от Добринище, движейки се с несъобразена пътните условия скорост е блъснал 46-годишен мъж от София, пресичащ пътното платно на необозначено за целта място. Пешеходецът е с фрактури на ребра, ключица и лопатка, нараняване на белия дроб и мозъчно сътресение. Настанили го за лечение в МБАЛ-Разлог. 

Между петричките села Беласица и Коларово е сблъскали „Форд Фиеста“ с 42-годишна водачка от село Генерал Тодоров и "Фолксваген", шофиран от 24-годишен, който е от село Първомай.

Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост водачът на "Форда" излязъл в дясно от пътя, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се ударил в другата кола. Шофьорът е с фрактура на гръден кош, две счупени ребра. Със счупена костица на дясното стъпало е пострадала и жената зад волана на автомобила, предизвикал катастрофата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано