Кирил Добрев и БСП-Обединена левица закриха политическата си кампания без политика

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

С театрален спектакъл пред пълна зала БСП –Обединена левица закри официално предизборната си кампания в Благоевград.

„На финала сме на една дълга кампания, но тази вечер няма да говорим за политика, тази вечер ще бъде нещо като вечер за размисъл", обърна се към благоевградчани снощи Кирил Добрев - водач на листата в Пиринско.

„Вечер на размисъл по други, човешки въпроси, по изборите, които правим всеки ден в живота си. Изборът дали да бъдем егоисти или да помогнем на някого, изборът по кой път да тръгнем – по по-лесния или да отстояваме значими каузи до последно, изборът дали да се позовем на ценностите ни или да се отдадем на пошлостта, която всеки ден ни обсебва…Тази вечер ще посветим на размисли по тези избори. А с вашето присъствие тук подкрепяме изкуството. Постановката е и тъжна, и смешна, всъщност какъвто е нашият живот", каза Добрев.

Авторският спектакъл на Мариана Попова и Веселин Плачков „Виновни“ под режисурата на Христо Мутафчиев с много хумор, самоирония, музика, провокира въпроси за цената на личните избори и за важността да отстояваш себе си. „Прекрасен и нестандартен завършек на предизборната кампания с невероятния спектакъл „Виновни“, чрез магията на театъра ни накараха да се замислим за избора, който правим ежедневно и че всеки един от нас е съучастник в глобалните избори за нивото на ценностната система на съвремието ни", коментираха след представлението на чаша вино зрители и допълниха: „За да няма „виновни“ след 27 октомври, изборът в неделя трябва да бъде с номер 28 в бюлетината!“ Добрев получи и силна дамска подкрепа в лицето на съпругата му Антония и сестра му Марияна.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано