Кирил Добрев: С БСП ще се съобразяват от Борисов до Пеевски и от Петков до Костадинов

Сподели във Facebook

В Благоевград аплодираха кандидат-депутатите от "БСП-Обединена левица". Откриха кампанията в зала "22 септември" с представяне на всички 22-ма участници в листата за 51 Народно събрание се борят за значително по-добро представяне от юнските избори. 

"Представянето на БСП е много важно и съдбовно, защото се борим за място в първата тройка. Така можем да променим не само собствената си съдба, но и съдбата на родината ни. Ние направихме най-важното, загърбихме различията, обединихме се, подадохме си ръце и излизаме на изборите като коалиция. Убеден съм, че с общи сили, силна мотивация и единомислие, много работа през предстоящите дни ще се поздравим с успеха, който заслужаваме", заяви пред другарите си областният председател Валери Сарандев. Той подчерта, че в листата е постигнат баланс между младост и опит.

Водачът Кирил Добрев обяви с жар, че той и обединените леви ще върнат самочувствието на хората в Благоевград. С възмущение припомни, че тук работещите са с най-ниски заплати. "Образование, работа, доходи – това са трите основни точки, които ще решат и демографската криза. Искам да сме областта на високите технологии. Ние можем да върнем самочувствието на хората от Благоевград, за това, че могат да намерят своето място тук. Дайте ми подкрепата си! Обещавам ви, че всички ще се съобразяват с нашата партия", призова Кирил Добрев.

"Да водиш листата в област Благоевград, в областта, в която си израснал, в която ако не познават теб – познават поне един член на семейството ти… Това не е отговорност. Това е някакъв дълг към всички предци, пред роднините ти, пред приятелите ти. И ти нямаш право на грешен ход. Тук трябва да е всичко в десетката. Няма как да се върнеш назад. През оследните 5-6 години се делихме. Но днес в залата има политически опоненти, с които успяхме да си подадем ръка. Лявата кауза е обща. Левите хора обичат да са заедно, а не да се делят. Казах си – няма да съм аз човекът, който да чертае нови разделителни линии. Няма да съм аз човекът, който ще гори нови мостове. Или сме заедно, или не се хващаме на тая работа", сподели Добрев спред симпатизантите при откриване на кампанията в Благоевград.

"6 пъти избори. На хората им е писало. Никой не иска да говори вече за политика. ГЕРБ печелят 6 пъти изборите. Какво от това - сами са. ДПС се разделиха. ПП се изгубиха в превода. Новите екзотични партии – видяхме какво стана с тях. Днес е шансът за БСП. Ако има някой, който може да предложи нещо различно. Ако има някой, който излиза обединен, то това е БСП, анализира Добрев.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Жоро -
    Лелееее къв боклук си ти
  2. Караваната -
    Ей борсук за теб никой няма да гласува
  3. Горанов -
    С какво бе Кирчо ще го върнеш това самочувствие с кражби , далавери, схеми и ортаклък с Пеевски ли????

Избрано