Кирил Добрев в Хаджидимово: Политическата нестабилност влияе на всички сектори

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

„БСП-Обединена левица е алтернативата на безсмислените политики, които се коментират от трибуната на народното събрание, но нямат никакво отношение към качеството на живот на хората. В същото време политическата нестабилност влияе на живота на всеки", заяви по време на среща със симпатизанти в град Хаджидимово водачът на листата за Благоевградска област Кирил Добрев.

Той даде пример със състоянието на общинските и държавни болници, с големи инфраструктурни проекти, които са в застой, както и със замразените социални плащания. “Единствената лява алтернатива на тази безпътица“, категоричен бе Добрев.
По време на срещата бяха поставени редица въпроси и проблеми, свързани с развитието на земеделието, както и създаването на по-добри условия за здравеопазване в селата, като бе посочен и конкретен пример със Здравната служба в село Копривлен. На въпрос, какво ще бъде отношението на БСП в парламента към малките общини, Кирил Добрев отговори: „В мое лице ще получите повече от внимание. Аз ще бъда застъпник за всеки един проект, който вие сте предложили за национално финансиране“.

Кандидатът за народен представител Гергана Орманлиева припомни, че в годините БСП е доказала, че е единствената социална партия, която работи с мисъл за хората. „Ние искаме да продължим това и България да стане едно по -добро място за живеене и предпочитано от младите хора, които да се реализират тук и да създават своите семейства в Родината си. Ние се ангажираме да преодолеем социалните неравенства и демографската криза, да гарантираме навременна, качествена и достъпна здравна помощ за всеки гражданин, да направим икономиката ни по-конкурентна и да стимулираме създаването на нови, високоплатени работни места“, каза още тя пред присъстващите на срещата в Хаджидимово

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано