Кмет реновира стадион със съселяни

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Абсолютно на доброволни начала кмет придова съселяни да ремонтират футболно игрище. "След множеството изкопни дейности, които бяха необходими, за да се разшири, стадионът беше изоран два пъти, фрезован и подравнен. Вратите вече са поставени. Най-трудната част беше ръчното почистване с гребла, което още не е завършено, понеже за тази работа трябват доста хора", обяви във фейсбук селският управник на Горно Дряново Ибрахим Пингов.

"След като се довърши почистването, ще се сложи оградата, ще се озелени и валира. Няколко пъти вече младежи се събират и работят доброволно, но остава още малко работа. Този петък - 4 август, от 7:00 часа също се организираме да поработим. Който има желание да се включи, да заповяда", прикани Пингов, който се надява скоро Горно Дряново да се похвали с разширения и реновиран стадион. Благодари на гърменския кмет Феим Иса за отпуснатите пари, както и на фирмите, които помагат безвъзмездно с техника.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Председателя на ДПС -
    Председателя на ДПС публикува: 12 Август 2023 | 09:45 Централата на ДПС реши да издигне Мехмед Вакльов за кмет на община Якоруда. Пред него е поставена задача да посочи нов екип от ерудирани млади и уважавани личности. Категорично да се раздели с всички до един, без изключение от старите управници които се провалиха, и не заслужават доверие. Призоваваме населението на община Якоруда и съставните населени места да го подкрепят, за да изведе града от блатото в което го тикнаха досегашните управници

Избрано