Кмет се отчете пред избирателите

Сподели във Facebook

Кмет отчете усвоени и разходвани средства по проекти на администрацията. Направи го в социалната мрежа.

Пред избирателите Николай Георгиев се похвали с реализирани инвестиции в Кресна, въпреки продължилите повече от две години многобройни административни спънки от държавни органи, серия от ненужни съдебни спорове по обжалване на решенията на общинската управа.

"По същество - изпълнихме в цялост поетия ангажимент към гражданите и успяхме да асфалтираме улиците "Влахински езера", "Пирин", "Спартак" и "Цар Самуил", между ул."Яне Сандански" и ул."Перун" и цялата ул."Яне Сандански" (вижте приложената карта). Нещо повече, проведените с внимание и грижа предварителни дейности по осигуряване на подземната инфраструктура осигуряват надеждната експолоатация на положената настилка и необходимия конфорт на живеещите", публикува Георгиев.

"Използвам случая още веднъж да поднеса искрени извинения за забавата на реализацията на проекта и причинените неудобства на моите съграждани", заяви кметът Георгиев. През настоящата година в капиталовата програма на община Кресна са заложени и предстоят да бъдат асфалтирани още три улици в село Горна Брезница на обща стойност 333 720 лева.

"По Програма за развитие на селските райони ще се благоустроят улиците "Влахинска", "Теменуга" и "Рила" в Кресна. По ул."Влахинска" и ул. "Теменуга ще бъдат изградени и подпорни стени. Предстоят рехабилитации в село Сливница за 327 246 лева.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано