Кмет се разгневи, спира издръжката на футболен клуб

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Спират общинската субсидия на футболисти заради батални сцени по време на мач за Купата на България.

С гневна публикация в социалната мрежа градоначалникът Станислав Владимиров се закани, че от догодина няма да се дават пори за отбора на "Миньор"-Перник. Ултрасите в Перник също отговориа подобаващо на заканата, отправена от кмета и цитираха Шишо Бакшишо.

Кметът е ядосан заради вчерашния сблъсък на стадиона в града, предизвикан от феновете на "Миньор" и гостуващите от Стара Загора. След победата на "Берое" е осъществено физическо насилие. Има пострадали и закарани в болница. Нанесени са и щети на спортното съоръжение, изтъкна кметът Владимиров. „Със спестените пари от изпотрошеното от вас ще създам и оборудвам доброволно звено в услуга на перничани, което да е в полза на хората в случаи като този със Сашко”, напуса в профила си Владимиров.

"Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование , прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка). Хората не плащат данъци , за да издържат простотията, агресията и комплексите ви! Със спестените пари за изпотрошеното от Вас , ще създам и оборудвам доброволно звено в услуга на перничани , което да е в полза на хората, в случаи като този със Сашко. От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник , с които се гордеем....от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ Хулигани, от които ни е срам. Контрастът е огромен. Първите са бъдещето. Вторите остават в миналото. Това е не само административен избор. А цивилизационен. Точка", категоричен е Станислав Владимиров.

Веднага последва коментар на феновете.

„Господин кмет, наш съгражданин и признаваме добре работещ особено сравнявайки го предишните такива. Не е добре човек да си повярва и да се мисли за последна инстанция! Както казва един култов персонаж шишо бакшишо _ живота е радост и тъга ! Днес си тук утре те няма, такъв е живота! Миньор Перник е емблемата на този град! Не можете да казвате че сте кмет на всички перничани и в същото време, да раздавате някакви парични потоци и да лишавате по ваше настроение. Да манипулирате и използвате мн…то тъпанари , повярвали в краля Слънце. В тоя живот всичко се връща! Ние помним като слонове! И повярвайте не сме малко", публикуваха привържениците на "Миньор".

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано