Кмет въведе свои ковид мерки, затвори чиновниците и пазара

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Общински служители работят от домовете си въз основа на кметка заповед. Дни, преди да влязат в сила разпоредените от здравия министър Стойчо Кацаров ковид мерки, градоначалникът на Якоруда Нуредин Кафелов разпореди свои.

Със заповед от 30 август Кафелов е затворил чиновниците, пазара за промишлени стоки, басейна, възмущават се якорудчани в социалната мрежа.

В Общината работи по един служител в кабинет. В сградата не се допускат граждани. Служителите с грипоподобни симтоми също са отстранявани.

На пазара не работя сергиите за дрехи, обувки, домашни потреби и строителни материали, гневят се търговци, които търпят големи загуби. Имат право да продават само производители на плодове и зеленчуци.

Забранени са посещенията в градския байсейн и тържествата.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Асан Асен -
    Тия са Зоя и сестра и за клатене
  2. Хасан -
    Кмете, кмете. Виж ще назначава, не те ли е срам. Виж си заместниците, виж си председателката. Бива ле се улави каде тебе да има. Депесето е криво, че те издига.
  3. Сульо -
    Той да вида неговата доктор председател как отказва да лекува хора.
  4. Aliq -
    Това не е ковид мерки, а наказание на кмета към определение непослушни бизнесмени. А великата председателка на съвета онази доктор Чуче какво прави, нещо да каже по въпроса?
  5. Якорудчанин -
    Ей недоволен народ сте, ако пламнете от короната, зле че е оти не е зел мерки на време, сега е зел от по рано и па е лошо

Избрано