Кметски син обезобрази съсед, прокурори и полицаи го прикриват

Сподели във Facebook

Издирват кметски син, пребил жестоко свой съсед. Велко Тодоров се укрил веднага след като обезобразил с ритници Георги Узунов. Настанили са го с множество травми в болница.

Случаят е в петричкото село Марикостиново. Криминално проявеният е син на кметицата там Гергана Тодорова. Побоят е заради това, че 48-годишният е подал сигнал срещу овластената му майка. Кървавото отмъщение се разиграло в нощните часове на улица „Екзарх Йосиф“ №4 пред дома на жертвата Георги Илиев Узунов. От полицията в Петрич не дават никаква информация по случая, разкрит от Narod.bg. 

Селският бабаит Велко Тодоров с безброй престъпления зад гърба си, но въпреки това на свобода. Публикувано е и видео, изпратено на медията. След зверството е подаден сигнал на спешния номер 112 и екип на Спешна помощ транспортирал мъжа до МБАЛ „Свети Врач“ в Сандански. Там е хоспитализиран с фрактура на черепа, спукано тъпанче и други нарянявания.

Абсурдът е, че маминото синче, което парадира с оръжия и пачки точно в духа на примитивния му манталитет, има доста богато кримидосие, но МВР в Петрич странно не вижда нищо необичайно престъпник да се разхожда на свобода и да продължава да вилнее необезпокоявано – сее заплахи за убийства, за палежи на автомобили. Последно за бесния кметски син са подадени сигнали до МВР и ГДБОП с входящи номера №489700-2532/20.04.2023 (в МВР) и вх. №126600-7207/20.04.2023 г. (в ГДБОП).

Ако органите на реда си бяха свършили работата, сега Георги Илиев Узунов нямаше да е с интензивното в болницата на Сандански. Преди години при ПТП край село Дрангово по негова вина – дрогиран и пиян, загина човек.

– с незаконно оръжие по пътя за Костинброд простреля човек.

– с нож нанесе телесна повреда на Николай Гегов. След принуда мъжът оттегли жалбата си.

– в района на град Рила преди около 2 години бе задържан да управлява МПС под влияние на наркотични вещества.

По неофициална информация е член на ОПГ за разпространение на наркотици, който парадира с пачки, БМВ-та и оръжия.

Според хора от Марикостиново Велко Тодоров плаши кандидат-кметове, които биха детронирали майка му Гергана от кметския пост, което ще отреже паричния поток на фамилията, свикнала да трупа пачки покрай властта, се сочи в журналистическото разследване.

Напиши коментар

Коментари

  1. Цоца -
    Какво очаквате от полицаите във Петрич там всички са корумпирани ,дали на Гецев ако набият баща му ще бездейства или ще дигне цялата полиция на крак
  2. Аз -
    Сега в пандела да му разскажат играта .майка му кметицата е любовница на бръчков гр.петрич кмета

Избрано