Кметът Апостолов отсвири "нещастниците в БФС"

Сподели във Facebook

Кметът на Симитли Апостол Апостолов избухна срещу БФС и "нещастниците", които управляват там. Реакцията на градоначалника, финансов благодетел на ФК "Септември" и бивш рефер, е заради поръчково съдийство на мач между отборите на Симитли и "Локомотив"-Горна Оряховица, в който момчетата на Апостолов допуснаха три гола във вратата.

"Хора, омръзна ни от вас! Предишния кръг ни изпратихте един поръчков съдия – Димо Димов от Сливен, благодарение на който загубихме мача. След мача, за неправилно дишане на спортно-техническия директор на ФК Септември Симитли – Пламен Скендерски, бяхме наказани с 2 мача лишаване от домакинство", написа Апостол Апостолов.

"Ок, пичове, няма проблеми, но днес ни изпращате нов поръчков съдия – Димитър Буров, който ни реже главата от кръста нагоре и губим в мача с 0:3, благодарение на неговите неблагодарни съдийски грешки и неговите целувки със Светльо Лазаров – бившия главен секретар на МВР. От тук нататък какво си мислите бе, господа? Че ще затриете футбола в Симитли ли? Не можете", категоричен е Апостолов.

"Имаме школа с над 500 деца, а вие искате да затриете тази школа и футбола в Симитли. Няма как да се случи. Това, че аз, кметът на община Симитли - Апостол Апостолов, съм издигнал кандидатурата на Христо Порточанов за Президент на БФС, не означава, че вие имате правото да се опитвате, макар че не можете, да затриете футбола в община като Симитли", гневи се градоначалникът на Симитли.

Позицията на симитлийският кмет завършва с поздрав: Можете да сте всичко друго, но не можете да сте такива нещастници! Поздрав от Поли, когото никога не можете да смачкате!

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано