Пари за най-красивите момичета в Кюстендил

Сподели във Facebook

Избраха най-красивите девойки в тозгодишния конкурс "Кюстендилска пролет". Всички участнички получиха награди от кмета на града Огнян Атанасов.

ПНосителките на трите корони взеха парични суми. Победителката - Лея Йорданова, получи 1500 лева. Нейните подгласнички са – Нилана Колевска и Милана Станкова, по 900 лева. Побезителките спечелиха още спортни обувки, ваучер за 20 процента безплатени шофьорски курсове,разкрасяващи процедури.

Кюстендилци и гости на града имаха възможност да се насладят на палитрата от красиви фолклорни изпълнения на пленителната Деси Добрева, както и на изпълненията на едни от най-популярните рап изпълнители сред младата аудитория.

Община Кюстендил благодари на всички, спомогнали „Кюстендилска пролет“ 2024 г. да се превърне в едно от най-значимите и вълнуващи събития на територията на страната, което не би било възможно без подкрепата на:

Тържествата по случай празника „Кюстендилска пролет” 2024 продължават и днес, когато е официалният празник на Кюстендил.

От 11.30 часа на площад „Велбъжд“ ще бъде отслужен молебен за здравето на кюстендилци. Програмата ще продължи с шествие към лесопарк „Хисарлъка“, където на сцена „Базиликата“ ще се състои ритуал по предаването на символите на града. Програмата ще продължи с празнична програма с участието на любимата група на малки и големи – „Тоника СВ“, обичаните от публиката „Виво Монтана“ и кюстендилският Фолклорен ансамбъл „Родолюбие“, както и още множество събития. Пълната програма може да видите на страницата на "Кюстендилска пролет" и Отдел "Култура и духовно развитие, Община Кюстендил".

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано