Лидерът на НФСБ в Благоевград хвърли оставка

Сподели във Facebook

Координаторът на Национален фронт за спасение на България в Благоевград подаде оставка. Човекът на Валери Симеонов в областния център Росен Георгиев - бивш кмет на село Дъбрава, напуска партията заради слабото представяне на изборите. Започна нов проект за развитие на регионите, обяви той публично.

"Както неведнъж отбелязах в отминалата предизборна кампания аз съм човек, който държи на думата си и умее да носи отговорност.
Поемам политическата отговорност за слабия резултат на ПП НФСБ в благоевградска област. Подавам оставка като координатор на партията в Пиринско. Призовавам своята отговорност да понесат всички в листата, който не успяха да покажат на избирателите екипна работа и да излъчат печеливши послания", публикува Росен Георгиев на страницата си в социалната мрежа.

"Аз проведох сам кампанията си, без подкрепа и невъзможност за работа като отбор с останалите участници. Въпреки това, кампанията ми беше позитивна и предложих решения на много проблеми в благоевградско, проведох десетки срещи, не се притесних от нито един въпрос", коментира Георгиев.

"Бях открит и честен, но не успях да стопя негатива и протестния вот, който се насочи към участниците в коалицията – респективно към мен. Сериозният ми политически опит не е натрупан само от успехи, знам, че най-важните уроци се учат от загубите. Това е и причината да продължавам да вярвам в мъдростта на гражданското общество, което за пореден път доказа, че силата не е в политиците, тя е в суверена! Оттук насетне ще използвам опита си и подкрепата на моите съмишленици, с които ще изградим Национално движение за развитие на регионите", обяви Росен Георгиев.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано