Любчо Минев обяви предизборните си обещания

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

С голяма лична отговорност взех решението да се кандидатирам за кмет, коментира публично Любчо Минев, издигнат от "Български гласъ", получил подкрепата и от БСП.

"Решението ми е продиктувано и от убеждението, че всеки жител на община Петрич има право да участва активно във формирането на обществото, в което живее. Вярвам в отворения и диалогичен начин на управление. Аз и екипът ми ще работим за подобряване условията на живот. Ще насърчаваме инвестициите и устойчивостта в градското развитие, ще създадем среда, в която всички се чувстват обединени и са част от един по-красив и по-уреден град", заяви Минев, който е син на бившия митничар Марио Минев, оглавил ДПС преди месеци.

"Здравеопазването е основен стълб на всяко общество. Категорични сме, че хората в града ни трябва да имат достъп до адекватна здравна помощ, която да получават в собствената си болница. Запазването на общинската болница ще бъде мой основен приоритет. Подсигуряване на условия за преки инвестиции на територията на Община Петрич и разкриване на нови работни места. Ще подобрим инфраструктурата на общината, като инвестираме в пътища и ремонтни дейности", обяви Любчо Минев.

Ето още от приоритетите на кандидата за градоначалник на Петрич:

-Отпускане на средства за инвестиции в малките населени места намиращи се на територията на Община Петрич. Изграждане на канализация, ремонтиране на пътната мрежа и облагородяване на зелените площи. Развитие на малките населени места като туристическа дестинация.

-Да запазим и популяризираме културно-историческото наследство, което да постави Община Петрич в челните позиции на туризма в региона. Основен приоритет ще бъде спиране застрояването на защитена местност Рупите и запазването на природните ресурси за петричани.

-Развитие и поддържане на природен парк Беласица и превръщането му в чисто и спокойно място за туризъм и отдих за петричани и гостите на града.

-Подобряване условията за спорт и подпомагане на спортните клубове. Да върнем достойнството на ОФК ,,Беласица”, като инвестираме в развитието на отбора и помогнем за по-доброто му представяне. Намирането на спонсори за клуба ще бъде приоритет за мен и моя екип. Ще създадем механизми за участие на гражданите в управлението на общината, като се допитваме до тях по важни въпроси, свързани с града ни. Ще се консултираме с бизнеса и експертите, когато това е необходимо. Работата в екип и работата в полза на обществото са несъвместими с взимането на еднолични решения. Нека заедно превърнем Община Петрич в по-приветливо място за живот, в който искаме децата ни да пораснат, а ние да остареем", публикува във фейсбук Минев младши.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано