Майката-убийца от Сандански е зле в килията

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Арестуваната за двойно убийство в Сандански Кристина Дунчева е зле в килията. Преглеждана е от лекари, които са назначили лечение с хапчета. Кристина, която отне по особено мъчителен начин живота на децата си Ивон и Васил, се надява да я преместят в болница.

"Чуваме се по телефона, но не ми звучи добре. Оплаква се, че има главоболие, имала и няколко припадания в ареста. Лекар й е предписал лекарства и тя ги пие. Надяваме се да я преместят в болница", заяви братът на Дунчева пред 24 часа. Очаква се психиатричната експертиза да бъде готова тези дни и въз основа на заключението на лекарите да се реши дали Кристина да бъде преместена в специализирано лечебно заведение.

Припомняме, кървавото престъпление, което потресе Сандански, бе извършено на 19 ноември в дома на Кристина и нейния мъж Георги Трайков на улица "Скопие" в града. Пръв убитите деца тогава видял Георги, който е горски стражар.

Месец преди да погуби с нож и сатър рожбите си, Кристина завела дело за домашно насилие. Твърди, че Георги системно я малтретирал, заплашвал с пистолет, уверявал я, че ще я принуди да се самоубие.

Делото срещу Трайков започна в Районен съд-Сандански две седмици след ареста на Кристина. Поредното заседание е на 12 януари. Тогава магистратите ще разпитат двама полицаи, запознати с домашното насилие.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано