Малтретираха жени в Благоевград и Петрич

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Криминално проявен е извършил отвличане на млада жена. 28-годишният заставил с нож една година по-възрастна от него жена да го последва в хотел в Петрич. Той пристигнал при нея от бургаското село Маринка.

Той бил дрогиран, информираха от петричката полиция. За да не я нарани, петричанката се съгласила да тръгне с него към хотела. Преди това влязла в заведение за храна и оттам успяла да подаде сигнал, че е отвлечена. Полицаите пристигнали за минути и спасили жената. Похитителят е арестуван. При задържането са иззели пакетчета с амфетамини.

Полицейски служители от Благоевград работят по получен сигнал от 45-годишна жена, малтретирана в хотел. Тя е от софийското село Владая.

Била отседнала в хотелска стая в Благоевград. Там зверски я пребил познат мъж. След извършен медицински преглед жената е настанена за лечение в болнично заведение в Благоевград със сътресение на мозъка. За случая е уведомена прокуратурата. Извършителят не е задържан.

В гоцеделчевската полиция разследват смъртен случай. На площада в с. Сатовча е паднал човек с рана на главата. Незабавно на място са пристигнали полицейски служители и екип на ФСМП-Сатовча. Установено е, че мъжът е на 67 години и е починал. Следи от насилие по тялото не са констатирани. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано