Мая Манолова търси съмишленици в Гоцеделчевско

Сподели във Facebook

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова е в Гоце Делчев днес.

Срещата й с гражданите е в кафенето на РПК на улица "Търговска". В 14.00 часа е предвидена пресконференция на същото място, съобщиха от пресцентъра на Манолова.

В 16.30 часа тя ще дебатира наболели теми за региона и страната в село Копривлен. В 18.00 часа е в село Абланица.

Припомняме, че през миналата седмица Манолова се срещна с привърженици в Благоевград, Кюстендил, Перник и други населени места в Югозапада.

Манолова и съмишлениците й се борят за провеждане на честни избори. Ще се регистрира и създаде мрежа от наблюдатели, която да покрие 12 хиляди секции в страната. Ще има и застъпници и граждани, които да се застъпят за една или друга гражданска листа. Всички ще могат да качват протокола от секцията в онлайн платформа, така че в реално време гражданите да се информират за реалните резултати от вота. Това ще е основата на паралелно броене, което да е ясно в реално време.

Ще има и видеоканал, в който всеки гражданин да публикува видеа с изборни нарушения – кражба на вот, покупка на гласове, бездействие на органите на реда. Така ще има пълна публичност как протичат изборите и да има реални резултати във всяка една секция, смятат от „Изправи се.БГ“.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано