Младежи се биха, двама в болница

Сподели във Facebook

Младежи са в болница с травми на главите. Медици в Спешен център подали сигнал в полицията. Оказало се, че са бити от двама на 19 и 23 години.

Инцидентът станал в Петрич. Физическата саморазправа е на улица „Екзарх Йосиф“, информираха от полицията в южния град.

Битите са на 17 и 18 години. Те са от Петрич. Побойниците са от от близкото до Петрич село Първомай. По време на скандала 19-годишният потеглил с лек автомобил „БМВ“ и се е блъснал в паркиран лек автомобил „Тойота“, в резултат на което по двата автомобила са нанесени материални щети.

Двамата побойници са задържани. Образувано е досъдебно производство.

Напиши коментар

Коментари

  1. РЕМБРАНДТ -
    Ейии индианции.Кои сте вие да не позволявате селяни 7а не минават по улицата бе да ви уби майката.Ама защо на тия момиченца бре педерасо недоклатени.Ама строшете колата на някой мъж беаутисти.На децата сте кадърни,пияници долни. Таакива \"вайводи\"само някой,като Тричката ги оправа,майка ви педеразка да еба,ама изчезнаха мъжете от тоя кенеф.
  2. Мария -
    Кое според вас е по-важно?!- Това,че БМВЕТО e ударило Тойотата, или,че при удара има пострадали?!Да,има,защото дъщеря ми Ася,изскача напред,и с глава чупи предното стъкло на Беемвето.Според Дюлгеров,хората от село нямат право да минават по улицата му.И скача да чупи с бухалка колата,в която са се возели двете ми дъщери.Д. и А.Гущерови. Шимов и Дюлгеров се оказват стари познайници на полицията. Не мисля ,че това е случайно.Напротив,това не е само сплашване,може да се окаже дори поръчков опит за убийство.Двамата изпочупили всички стъкла на колата,с бухалки.Дано греша,защото ако се окажа права,някои хора ще си платят.
  3. Георги -
    17и18 годишните нямат нито рана а на 23 годишния му е спукана главата на 3 места
  4. Костадин -
    Объркана е статията
  5. Иван -
    Защо тогава 17 и 18 годишните са задържани като са бити
  6. Иван -
    17 и 18 годишните ги убиха от бой

Избрано