Нагли кражби в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Жена на 84 години е обрана в магазин на търговска верига. Възрастната благоевградчанка е подала веднага сигнал в полицията. От чантата й ловко са измъкнали портмоне с 615 лева. Крадецът не е открит все още.

И друга жена от Благоевград е станала обект на посегателство. Задигнали й чанта с пари, документи и мобилен телефон в зала "Яворов" в града.

Криминалистите в Благоевград работят по получен сигнал за извършена кражба на велосипед „SCOТT“ от коридор на жилищна кооперация в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство.

Чрез увреждане на ключалка на лек автомобил „Киа Соренто“, паркиран в района на улица „Бачо Киро“ в Благоевград неизвестен извършител е проникнал в него и е извършил кражба на монети на приблизителна общо стойност около 6 лева. Образуван е заявителски материал. 

В Гърменското село Горно Дряново полицейски служители от Гоце Делчев е извършена проверка на АТВ с 28-годишен водач от село Брезница. В хода на проверката е установено, че водачът е неправоспособен, а управляваното от него АТВ не е регистрирано по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано