Наказаха собственик на кафене и жена за домашно насилие

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Собственици на кафе-аператив са предадени на прокурор за нарушаване на частичния локдаун. По сигнал на граждани полицаите проверили заведение в дупнишкото село Крайници. Установили, че кафенето работи, имало е клиенти в салона и отвън, информираха от полицията.

Нарушена заповед на министъра на здравеопазването за преустановяване на посещенията във всички заведения за хранене и развлечения, а деянието е извършено по време на обявено извънредно положение и пандемия. Предстои наказателно дело.

В Кюстендил са образували бързо полицейско производство за нарушаване на издадена заповед за защита от домашно насилие. Задържана е 49-годишна кюстендилка. Тя вече е наказвана за аналогично престъпление спрямо нейния съпруг. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Вчера в Кюстендил е задържан 56-годишен мъж за управление на автомобил след употреба на алкохол. Проверката е извършена малко преди 15.30 часа на ул. „Цар Освободител“ в града. Дрегерът е отчел резултат 2.10 промила алкохол в издишания въздух. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано