Наказания след мача "Пирин"- ЦСКА

Сподели във Facebook

Отборите на "Пирин"-Благоевград и ЦСКА играха драматично на "Армията". Стигна се до бой, очакват се санкции от БФС.

Червените постигнаха трудна домакинска победа с 1:0. "Орлетата" играха от 42-ата минута с 10 футболисти, тъй като дадоха червен картон на Станислав Манолев. Въпреки това през второто полувреме те имаха две-три възможности да изравнят, а най-чистата от тях не оползотвори Станоев, който изпусна сам срещу вратаря.

Скандалите започнаха след изгонването на Манолев, когато двата тима заформиха меле. Разправиите продължиха и след края на първите 45 минути. Срещата започна равностойно, а първото по-интересно положение дойде в 14-ата минута. Тогава много дейният през целия мач Брахими пусна топката покрай Антов и се удари в защитника. Реферът прецени, че това не е препречване и не отсъди нарушение около границата на наказателното поле на червените в полза на Пирин.

Жорди Кайседо вкара единственото попадение в 39-ата минута, а в началото на втората част можеше да удвои, но пропусна дузпа. Наставникът на домакините Стойчо Младенов заложи на две големи изненади. Сред 11-те започнаха юношите на клуба Асен Дончев и Християн Петров.

Също така в титулярния състав попаднаха Вион и Чатакович, предаде Спортал.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано