Наказват дрогиран благоевградчанин с "Порше"

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Обвиниха 49-годишен рецидивист зад волана. Полицаите го заловили надрусан с кокаин да препуска с "Порше Кайен" по булевард "Димитър Солунски" в Благоевград.

До дни Н. К. застава пред магистратите за пореден път. Той е многократно санкциониран по административен ред за нарушения на Закона за движението по пътищата.

Колата му била спряна за проверка от автоконтрольори, които го тествали за употреба на алкохол и наркотици. Пробата на едно от техническите средства отчела положителен резултат за употреба на кокаин. Бил му съставен акт за установяване на административно нарушение, който мъжът подписал без възражения. На основание заповед за прилагане на принудителна административна мярка, временно му било отнето свидетелството за управление на моторно превозно средство.

Употребата на кокаин значително повлиява концентрацията и движенията на водача. Управлявайки МПС под въздействие на наркотика, обвиняемият поставил под риск живота и здравето на всички участници в движението, съобщиха от Районна прокуратура-Благоевград.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано