Напълниха арестите с наркодилъри и иманяри

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Пласьори на дрога са арестувани по време на полицейски акции в Благоевград, Петрич, Сандански и Катунци.

В Благоевград са вкарани в ареста 7 наркодилъри. Те са от организирана престъпна група, ръководена от криминално проявен 48-годишен мъж, известен като Кашкавала. Полицаите атакували жилището му в Благоевград. Там били и съучастниците му в схемата за пласинаране на наркотици. Част от тях са зависими от дрогата. В жилището намерили и иззели марихуана, сухи растения канабис, електронна везна. Задържаните са на възраст от 35 до 48 години, информираха от полицията.

В Петрич полицаите са арестували 33-годишен мъж от града. В дома му открили метален гриндер и три найлонови топчета, съдържащи около 2 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане 24 часа.

При извършена проверка на 30-годишен от санданското село Катунци, полицаите намерили пакетче с марихуана. В хода на работата по случая е проверена къща в селото, обитавана от него и от 28-годишен мъж, където са открити и иззети около 3 металдетекторни устройства, кутия с 31 старинни метални монети и около 26 други предмети от неустановен към момента метал.

Двамата мъже са задържани за денонощие.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано