Напълниха арестите с наркомани и дребни крадци

Сподели във Facebook

Задържаха жена на 41 години за кражба на храни от магазин. Спипали я в търговски обект в благоевградския квартал "Еленово". Въпреки, че хранителните продукти са под 50 лева, благоеврадчанката е предадена на прокуратурата. 

Полицейски служители в Разлог разследват разбиване на апарат за кафе и топли напитки в общинската болница. Задигнати са монети на стойност 200 лева.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, полицаите от Второ управление на МВР в Благоевград са арестували 47-годишен от симитлийското село Черниче. Той разбил гараж и извършил кражба на един топ хидроизолационна хартия.

Със заповед за задържане до 24 часа е 31-годишен от Разлог. Задигнал е 7 OSB плоскости от ловна хижа, находяща се в местността Катарино.

В ареста на полицията са наркозависими младежи. Един от тях е в банско. Обискирали го на улица "Пирин" и намерили в управляван от него "Фолксваген" пакетче с 1 грама марихуана21-годишият заявил, че е за лична употреба.

В Гоцеделчевско задържали ученик на 15 години. Той е от село Абланица. Имал в джобовете си пликче с 4 грама марихуана.

Други двама млади мъже са спипани дрогирани зад волана.

23-годишен карал "Ауди" надрусан по улица "Драма" в Хаджидимово. Той е от село Абланица. В Симтли спипали дрогиран водач на "Ауди". Карал неадекватно по улица "Пирин" Той е на 27 години от Симитли.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано