Насилник заплаши жена и дете, влиза в затвора

Сподели във Facebook

Вкараха в затвора мъж за домашно насилие. Отправял закани за убийство на жена, нейната майка и дете на година и половина.

В. Георгиев призна вина и подписа споразумение с прокуратурата. Съдът наложи общо наказание 4 месеца лишаване от свобода при строг режим.

Срещу 50-годишния насилник от Перник имало заповеди за незабавна защита от домашно насилие, по водени граждански производства. С тях му се забранявало да доближава майката на детето му Б. В., нейната майка З. В. и детето В. Г., жилището им, местоработата и местата за социални контакти и отдих на по-малко от 200 метра. Въпреки това, на 17.06.2019 г. мъжът ги нарушил, като отишъл до обитавания от тях имот, нанесъл удари по входната врата и викал да му отворят.

Въпреки това, отправял писмени и устни закани с убийство спрямо двете жени, а именно: „Ще дойда, ще ти отрежа главата и ще я забия на кол пред блока“, „Отивам да си взема хотел и няма да мръдна от града, докато не убия теб и майка ти“, „Ще ви избия всичките“, „Дойде време да срещнете смъртта в очите“, „Смъртта ти ще бъде толкова зловеща, жестока, мъчително бавна, че ще се говори за нея векове напред“, „Ако не ми дадеш детето, ще те убия. Заклел съм се да те убия“, „Пак ще се пролее кръв – ще ви избия всичките твари“, „Аз съм този, който ще ви унищожи и избие всички до един“. Отправените от него множество закани възбудили основателен страх за осъществяването им у пострадалите лица.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано