Настояват за "легнали полицаи" по централен булевард

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Благоевградчани настояват за "легнали полицаи" по централен булевард. Това според тях ще намали опасността от шофьори на коли и мотористи, каращи с превишена скорост.

Оплакванията на живеещите в района на улица "Владо Черноземски" ще бъдат разгледани от Комисията по безопасност и обществен ред в Общината. Жалбоподателите коментират, че до момента не са предприети мерки от страна на властите за лудото и шумно шофиране на булевард "Кирил и Методий". Същото е положението и по съседния "Васил Левски".

"Това е отсечка, която се намира на 400 метра от сградата на Общината и е в непосредствена близост до Областната дирекция на МВР в Благоевград. Тук се развиват много високи скорости и се тестват шумовете на коли. Това се случва почти всяка вечер от 8 години насам. Това не е първият сигнал, който подаваме, имали сме и подписка. Искаме по всякакъв възможен и законен начин да бъдат ограничени тези мотористи и водачи на коли, второ - засилен контрол от МВР", каза Александра Димитрова в телевизионен ефир. Според нея отсечката е като писта за мотористи и шофьори на леки коли.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано