Назначиха лидери на ПП в Благоевград, Сандански, Разлог, Кресна и Петрич

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

От централата на "Продължаваме Промяната" назначиха обестен и общински координатори в Пиринско. До структуриране на партията, за Благоевград и Симитли отговаря бившият шеф на ОБДХ Стоян Мавродиев. Той беше и кандидат-депутат, но не успя да събере преференции за НС. Мавродиев е бивш активист на ГЕРБ в Благоевград.

Предстои и отварянето на офис в Благоеврад, както и обявяването на приемен ден за среща с народните избраници Владимир Табутов, Андрей Гюров и Екатерина Димитрушева.

"Работата на младите политици в парламента няма да ги откъсне от хората и проблемите в Благоевград и региона. Веднага след изпълнение на най-важните задачи на централно ниво – структуриране и започване на нормална работа на правителството и парламента, през 2022 година на местно ниво предстои изграждане местна структура. Доброволците и местните координатори ще се превърнат в мост между хората от областта и техните народни представители. Целта е силна местна организация, която да стане фактор в обществения живот в региона, а участниците в нея да са насреща да чуят проблемите, да събират сигнали и предложения, и да реализират каузи и инициативи", коментира Стоян Мавродиев.

За общините Кресна и Струмяни координатор е Росица Телкеджийска. В Сандански е Димитрина Хаджиева. Отговорник в Петрич е Антоанета Колчакова - Точева. Лидер за Разлог и Белица е Виктор Банарев. В Банско и Якоруда партията представлява Ваня Кромбова.

За общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча, лично отговаря депутатът Екатерина Димитрушева.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано