Номинираха кандидат-депутати

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Част от социалистите в Пиринско са номинирали Корнелия Нинова за кандидат-дупутат. По време на номинационните събрания в Белица, Струмяни, Гоце Делчев и още няколко общини, гласове е получил и нейният заместник Кристиан Вигенин, чийто корени са от разложкото село Драглище.

В Гоце Делчев категорично са дали доверието си на Богдан Боцев, който е депутат в няколко Народни събрания и традиционно е под номер 5 в листата на социалистите от Благоевградски избирателен район.

"За мен е чест, че отново бях избран от моите другари и съмишленици да се боря за доверието на хората в Благоевградска област в следващия парламент. Вярвам, че ако сме единни и убедени в своята кауза, ще успеем и ще донесем по-добър резултат на БСП. Благодаря на всички за доверието и бъдете сигурни, че ще направя всичко по силите си, за да го оправдая", публикува Богдан Боцев в социалната мрежа.

Днес се провежда общинска конференция в Сандански. Петричките социалисти ще се номинират на 1 февруари. Конференцията в аджидимово е насрочена за 20 февруари. Следва свикване на такава в Благоевград, където се очакват големи изненади.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано