Нов треньор повежда "орлетата"

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Ръководството на "Пирин" - Благоевград намери наставник на отбора. Всеки момент предстои подписване на договор.

Иво Тренчев е харесан от клубното ръководство да поведе "орлетата". Очаква се това да стане още днес. Ще му помага Станислав Бачев. Куриозно е, че договорът с отстранения Радослав Митревски все още не е официално прекратен. Иво Тренчев вече е бил начело на "Пирин". Водил е също отборите на "Септември" - Симитли и "Беласица" - Петрич. Междувременно феновете в Благоевград продължават с икането за оставка на управителя Атанас Дафинов. Отпарвиха и конкретни въпроси към благоевградския кмет Стоянов.

1. Още преди да поеме управлението на ФК Пирин, се замеси в първия скандал с изгонването на Стефан Гошев от ДЮШ на Пирин.

2. Една от главните причини легендата на орлетата, Петър Михтарски, да не е в клуба, пак е Атанас Дафинов заради личните му амбиции за еднолична власт.

3. След като пое фактическото управление на целия клуб, вместо да мисли за неговото стабилизиране, не спря с личностни интриги и заяждания с Велислав Елезов, след като последния бе освободен от работа.

4. След като отборът се спаси от изпадане във Втора лига, благодарение на Христо Янев и едно обиграно ядро от добри футболисти, Дафинов не направи необходимото да ги запази в клуба, което те заслужаваха. Включително имаше публични конфликти с повечето от напусналите.

5. Припомняме и скандалът с Марсел и Крум Бибишкови и пропуснатите ползи за клуба.

6. Един от пресните случаи е напускането на Станислав Манолев, благодарение на когото са най-успешните трансфери в клуба за последните две години.

7. Тук е момента да попитаме дали уволнението на Ради Митревски не е политически мотивирано с оглед на връзките му с друг кандидат кмет? Иво Тренчев е фаворит да поеме Пирин Благоевград, твърди БТА, позовавайки се на източник, близък до ръководството на елитния футболен клуб.

51-годишният специалист се очаква да замени Радослав Митревски, който беше уволнен през уикенда след домакинската забута с 0:1 от Ботев Враца за първенство.

8. Каква е договорката с БФС за оттегляне подкрепата към Бербатов като кандидат за президент на БФС, след като Атанас Дафинов беше най-големия радетел за Митко? Всички тези скандали, интриги и сплетни, а и други, които не смятаме за нужно да изброяваме в момента доведоха до една нетърпима и токсична атмосфера на стадион Христо Ботев, отлив на огромна маса фенове и оттам негативните резултати в последните шест мача, сочат в позиция благоевградските ултраси.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано