Нови членове на ГЕРБ в Петрич, Банско, Якоруда и Гърмен

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Увеличават се членовете на ГЕРБ в Благоевградска област. Партийни книжки за последния месец са получили 65 новоприети в структурите на Петрич, Банско, Якоруда и Гърмен, съобщи евродепутатът и областен лидер Андрей Новаков.

Той подчерта, че активната работа на местните организации, както и на народните избраници от региона, които оказват съдействие при решаването на редица проблеми, повишават доверието на избирателите.

"Успешното управление на ГЕРБ, начело с премиера Бойко Борисов, резултатите от добрите политики, които се постигат в различните региони, са мотивация за хората да се присъединят към най-голямата партия в страната”, коментира Андрей Новаков.

Той припомни, че през последния месец, само в образователната и спортната инфраструктура в Благоевградска област са отпуснати близо 2 500 000 лева.

"Продължава с ускорени темпове строителството на автомагистрала „Струма” – стратегически проект за нашата област, а и за страната, който стана възможен благодарение на ГЕРБ. През годините сме доказали, че когато поемаме ангажименти, ние от ГЕРБ, активно работим за тяхното изпълнение”, изтъкна Новаков.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано