Обвиниха благоевградски рецидивист

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд рецидивист за грабеж и нападение над жена. До дни И. Георгиев застава пред магистратите.

Предстои потърпевшата благоевградчанка да предяви граждански иск срещу грабителя. Миналата есен Е. М. била нападната в района на пазара в Благоевград. На улица „Чакалица“ жената била пресрещната от непознат. Неочаквано той хванал чантата й за дръжките и я придърпал. Въпреки оказаната от нея съпротива грабителят успял да я отнеме и избягал. Пострадалата подала сигнал на телефон 112. При последвала обиколка на района тя намерила чантата си с документите в контейнер. Липсвала обаче паричната сума от 205 лева.

В хода на разследването на грабежа са били извършени оперативно-издирвателни действия. Извършителят на престъплението е бил установен – 22 годишният И.Г. Той е бил разпознат от пострадалата Е.М. и привлечен в качеството на обвиняем. От направена справка е видно, че той е осъждан за престъпления против собствеността. Грабежът над жената в гр. Благоевград е извършен от него при условията на опасен рецидив,

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано