Обвиниха проститутка за убит миньор

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Предадоха на съд 28-годишна, отнела живота на пенсиониран миньор. Детелина Василева е подведена под наказателна отговорност по текст от Наказателния кодекс, който предвижда до 15 години затвор.

Убийството бе извършено преди месеци в Бобов дол. 62-годишният Пламен Йонев от село Мламолово повикал приятелката си за интимна вечер. Детелина, която е от дупнишката "Гиздова махала", договорила заплащане за сексуалните услуги.

Преди това имало купон в дома на бившия миньор. Когато гостите се разотишли, той предложил на Детелина да остане в дома му.

От изпития по-рано алкохол мъжът за кратко заспивал, а след като се събуждал обиждал и се заяждал с В., заплашвал, че ще я бие. След като тя му отказа полов акт й казал да тръгва, като й дал два лева за билет. Тя му обяснила, че навън е тъмно и студено и трябва да изчака до сутринта, когато ще има автобус.

Поведението на Пламен Йонев подразнило Детелина. Той дори не заплатил договорените 20 лева.

Докато спял, тя взела нож от масата нож и нанесла с него удар в областта на гърдите на пенсионера. От силата на удара, острието влязло в тялото му до дръжката. Пламен станал от леглото и сам извадил ножа от раната. Обвиняемата се изплашила и избягала навън, припомниха от прокуратурата в Кюстендил. Веднага след това той издъхнал. Намерили го негови приятели.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано