Нови футболисти в "Пирин" - Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Благоевградският "Пирин" започна тренировки за новия сезон във Втора лига. Подалият оставка, но все пак останал начело на отбора - Олександър Бабич", изведе на стадион "Христо Ботев" 28 футболисти.

Преди заниманието, изпълнителният директор Милен Стефанов представи новия спортен директор Бойко Величков. Пожела му попътен вятър и успешна подготовка. Първа тренировка с Пирин днес направи левият краен защитник Борис Иванов, юноша на клуба, който през миналия сезон се състезаваше за "Добруджа"- Добрич. Включиха се и трима играчи, които все още са на проби. Те са украинското крило Богдан Коваленко и крайните защитици Христо Петров и Денис Бучев.

С отбора тренировки започнаха и юношата Божидар Малинов, както и възстановяващият се от контузия нападател Кристиян Бачев. Отборът ще се окомплектова в предстоящите дни и следващата седмица. На 21 юни заминават на едноседмичен лагер в Банско, където ще се проведе една контрола.

Първоначално планираните приятелски мачове с "Марек"- Дупница и "Струмска слава" - Радомир отпадат по различни причини, след решения на треньорските им щабове. В Банско "орлетата" ще играят на 22 юни с отбора на Крумовград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано