Оспорвана конкуренция за ремонт на светофарите в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Две фирми искат да печелят от ремонт, монтаж и поддръжка на светофарите и пътните знаци в Благоевград.

ЕТ "Димитър Янков – Кенеди Метал“ и "Ес Ди Нет Комюникейшънс“ са в оспорвана конкуренция за парите от от обществената поръчка. Димитър Янков вече е изпълнявал тази дейност в Благоевград.

Офертите на кандидатите бяха отворени от конкурсна комисия, която предстои да разгледа документите и да се произнесе, след което да се премине към сключване на договор с фирма изпълнител.

Предложената от цена за месечно абонаментно поддържане на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи, предмет на поръчката от ЕТ "Димитър Янков – Кенеди Метал“ е в размер на 6997 лева без ДДС, а общата цена за видове работи е в размер на 41 216 лева, без ДДС. Фирмата е предложила време за реакция при повреда 25 минути от максимално предвидените от възложителя 30 минути.

"Ес Ди Нет Комюникейшънс“ ООД е оферирала за месечно абонаментно поддържане на пътни знаци, светофарни уредби и други елементи, предмет на поръчката 7000 лева, а общата цена за видове работи е в размер на 29 660 лева, също без ДДС. Фирмата обещава да реагира при неизправности за половин час.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано